Gönderen Konu: site hakkında  (Okunma sayısı 993 defa)

Çevrimdışı eslem352006

• Göçmen
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
site hakkında
« : 02 Temmuz 2009, 19:38:54 »
merhaba. öncelikle site kuruluna seslenmek istiyorum siteyi biraz daha geliştirisek çok iiyi olur. çeşitli alanlarda linkler eklenebilir mesela. ilgilenirseniz sevinirim. çünkü sitenin gelişme kaydetmesinde etkili olacağını düşünüyorum. saygılar. :)
eslem

Çevrimdışı mzs

• Admin
  • Göçmen
  • Karma 0
    • Profili Görüntüle
    • Mzs
Ynt: site hakkında
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2009, 23:39:44 »
Site üzerinde düşündüğümüz ve yapacağımız yenilikler var. Önerilerinize her zaman açığız. Ancak isteklerinizi biraz daha net şekilde belirtirseniz değerlendirmemiz daha kolay olur. Mesela müzik player olsa sitede göçmen türküleri dinlesek gibi bir istek gayet açık, ama çeşitli alanlarda linklerden çok birşey anlaşılmıyor. Konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
İletişim için mzs at mzs2 . com adresini kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı eslem352006

• Göçmen
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2009, 19:00:13 »
mrb ilgilendiğiniz için teşekkürler. bu maile başka biri özel maille istemiyorsan siteye girme diye mail attı. ben sitenin gelişmesi için söyledim. çünkü bu siteyi sahiplenmek istiyoruz. ne de olsa bizim sitemiz değil mi? evet söylediğiniz gibi yöresel müzik olabilir. yöresel dışı da olabilir. başka bi sitede gördüm mesela çeşitli alanlarda linkler yapmışlar. grafik tasarım , matbaa, güncel olaylar, turizm, ... gibi. mesela hayrttin köyünün yeni şenliği oldu onun gibi denizlide ki diğer şenlikler de dahil video ları da konulabilir. ilginize teşekkürler tekrar. iyi çalışmalar. değerlendirirseniz seviniriz.
eslem

Çevrimdışı mzs

• Admin
  • Göçmen
  • Karma 0
    • Profili Görüntüle
    • Mzs
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2009, 21:29:16 »
Görüşlerinize aynen katılıyorum. Site ile ilgili gerekli çalışmaları en kısa zamanda yapacağız.  Şu özel mesaj gönderen arkadaşın mesajını silmediyseniz bana özel mesajla iletirseniz eğer ben gerekli ikazlarda bulunurum. Site tabiki hepimizin, kimsenin kimseye siteye girmesiyle ilgili, gönderdiği mesajlarla ilgili, düşünceleri ile ilgili bir yaptırımı ya da ikazı site yönetimi hariç bir yaptırımı olamaz.
İletişim için mzs at mzs2 . com adresini kullanabilirsiniz.

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal