Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DENGÖÇDER YÖNETİM KURULU DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAFI ZİYARET ETTİ.  (Okunma Sayısı 685 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
relver
Admin

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 14 Temmuz 2009, 08:14:20 »

Ziyarette konuşan Denizli Balkan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali SERT, kendiside bir balkan göçmeni olan hemşerimiz Rumelili devlet bakanı Selma Aliye Kavaf'ı bakanlığa atanmasından dolayı tebrik ettiklerini belirterek, “Dernek çalışma faaliyetlerimiz hakkında kendisine bilgi verdik ve Balkan Kültür Etkinlikleri'ne davet ettik. Bildiğiniz üzere kendiside bir balkan göçmenidir. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Denizli Balkan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ben de bir Balkan Göçmeniyim. Trakya ve Rumeli'nin her zaman bende ayrı bir yeri vardır. Derneğinizin çalışmalarından ve faaliyetlerinden beni de haberdar etmenizi isterim. Elimden gelen desteği her zaman yapmaya hazırım. Tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2009, 11:11:42 Gönderen: mzs » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: