Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DENGÖÇDER YÖNETİMİNDEN DENİZLİ VALİSİ YAVUZ ERKMEN’E ZİYARET  (Okunma Sayısı 1085 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
relver
Admin

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 29 Temmuz 2009, 09:17:24 »

DENGÖÇDER YÖNETİMİNDEN DENİZLİ VALİSİ YAVUZ ERKMEN’E ZİYARET
Denizli Balkan Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu ve Hayrettin Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahir Çelik 28.07.2009 Salı günü Denizli Valisi Yavuz Erkmen’i ziyaret etti. DENGÖÇDER Başkanı Ali SERT “Derneğimizin temel felsefesi göçmenlere has örf ve adetleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Ayrıca yardımlaşmayı sağlamaktır. Faaliyetlerimizin tümü bu hedefleri gerçekleştirmeye yöneliktir. Etkinliklerimizde sizi de aramızda görmekten onur duyarız.”  dedi.

Denizli Balkan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Denizli Valisi Yavuz Erkmen ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Ben de anne tarafından Rumeli kökenliyim ve göçmenlerin kültür, örf ve adetlerini yakından tanıyorum. İnsanların geçmişini, kökünü bilip sahip çıkmaları çok önemli. Bu anlamda dernek büyük bir boşluğu doldurmaktadır. Faaliyetlerinizde yardımcı olmak isterim ve başarılar dilerim.” diye konuştu.

Hayrettin Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahir Çelik “Hayrettin Köyü Festivaline desteğiniz ve katılımınızdan dolayı köy halkı adına teşekkür ederim. Katılımız bize enerji verdi.” dedi.

« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2009, 20:33:56 Gönderen: relver » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: